Spektakel, sportiviteit én gezelligheid

U wilt een sportieve personeelsdag of sportief bedrijfsuitje organiseren? Een evenement dat spektakel, sportiviteit én gezelligheid in zich heeft? Sport is zó veel meer dan in beweging zijn (weten wij alles van)! In Nederland zijn er genoeg locaties en de Belgische Ardennen is het summum van sportief bezig zijn. Van gewoon een leuke dag op de fiets in Den Haag met strand activiteiten in Scheveningen, tot het echte werk met abseilen, klettersteig en rots klimmen in de Ardennen! Kan best gecombineerd worden met een sfeervol hotelletje! Ook voor meerder nachten! Wij zeggen; na inspannen vooral goed ontspannen!

Vandaag passeren we de grens in Maastricht voor een dagje Ardennen. Kan wel voor een dag, maar we pleiten eigenlijk voor meerdaags. Maar goed; een dag heeft vele uren! We zijn op weg naar de grotten van Remouchamps. Niet buitenaards, maar onderaards gaan we met een aantal gidsen. Bijzondere ervaring en leuk om mee te beginnen. Niet meteen te intensief. Vandaag op pad met kantoor tijgers. Moet je altijd rustig op stoom komen is ons verteld. Bus weer in en op weg naar Coo (vroeger bekend van de watervallen, tegenwoordig van Plopsa Land?). We gaan hier deelnemen aan Outdoor Game. Staat garant voor een dag vol teamspirit en gezelligheid! In Coo staat koffie, thee en een lekkernij klaar en zal het programma van de dag worden doorgenomen. Daarna gaan de teams op pad. Tussen de middag bij een kampvuur (of oliedrums als open haard) gezamenlijk genieten van een lunchbuffet in de natuur. Na de lunch gaan de teams weer op pad en om circa vijf uur verzamelde iedereen zich weer voor een borrel en de prijsuitreiking. De inwendige mens wordt onderweg naar huis op de wenken bediend met een dinerbuffet ‘around the world’! Heerlijke gerechten van over de hele wereld als afsluiting van een mooie dag. Met rode wangen het bed in!

Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke evenementen die passen bij elk bedrijf. Onze missie is om samen met u een onvergetelijk en uniek evenement te organiseren, waar aandacht is voor personeel, familie, klanten en relaties.

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voor dit bouwbedrijf verzorgde de Event Studio het eerste uitje. Best apart volk die bouwvakkers. Wel in ons straatje, want recht door zee is waar wij van houden. Moest wel een beetje uitdagend zijn, want de mannen waren niet voor een kleintje vervaard. Vonden we best grappig! Dus de mannen maar met hoge snelheid aan een katrolletje naar beneden laten gieren en bijna horizontaal een wand laten beklimmen. Was toch weer ander koek! De grote monden met de kleine hartjes werden toch verrast. Hebben we gecompenseerd met een mobiele bier bar…. en jouw hoor daar waren de manse verhalen weer. Afgemaakt met een goedgevulde BBQ (veel vlees graag!). Topdag! Mannen bedankt voor de gezelligheid en vriendschappelijke knallen op onze ruggen!

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022