Evenementen worden steeds meer ingezet voor marketing en communicatie doeleinden. Iedereen kent de uitdrukking ‘een plaatje zegt meer dan duizend woorden’. Hetzelfde geldt voor een evenement en activiteit, laat deze uw marketing en communicatie inspanning ondersteunen en versterken. De inzet van evenementen geven vaak inspirerende resultaten.

De professionals van Evenman verdiepen zich in uw behoeften en doelstelling. Met onze ervaring stellen wij een plan op maat samen en gaan resultaatgericht te werk. Creatief, vernieuwend, verfrissend maar niet over de top. Kortom; kwalitatieve relatie evenementen waar alles tot in de puntjes is verzorgd.

– See more at: http://www.evenman.nl/maatwerk-events-relatie-evenementen/#sthash.aq99AB0v.dpuf

Van klanten ambassadeurs maken?

Een relatie evenement is de perfecte manier om de persoonlijke band met uw klanten of relaties te onderhouden en te versterken. Moet overigens wel goed gedaan worden anders heeft het een averechts effect! Tevreden klanten zijn waardevoller dan welk marketing instrument ook en moeten het liefst ambassadeurs worden. De manier waarop klanten over uw bedrijf praten bepaalt uw succes of mislukking. U moet zich dat altijd realiseren en elke dag hierop focussen. Daarnaast zijn goede relaties ook van essentieel belang als het op specialisme aankomt. Wij werken bijvoorbeeld altijd met de beste externe partijen. Ieder zijn vak, nietwaar! Onze klanten en relaties zijn ons dus heilig. Denkt u daar ook zo over?