Wat is RIO de Janeiro een topstad. Gezellig, vriendelijk, warm en vooral groot(s). Naar toeristenlocaties geweest (Corcovado en suikerberg), voetbal stadion Maracana bezocht, gefietst door de stad, dag wezen zeilen en vooral genoten van deze Zuid Amerikaanse stad. Het is een stukje vliegen maar dan heb je ook wat (heel veel zeg maar)

Dag 1: Verzamelen op Schiphol voor een vlucht naar  Rio. Na aankomst stond de bus klaar voor de rit naar de Copacobana. Door naar het hotel, inchecken en gelijk maar even genoten van de hotel locatie aan het strand. Na opgefrist te hebben meteen aan de borrel met wat picanha (heerlijk gegrild vlees). Ondanks de lange vlucht en het tijdsverschil toch nog een late nacht (lees: vroege ochtend). Dag 2: Vandaag vroeg uit de kleren om de ”tourist traps” te bezoeken. Eerst Corcovado (het grote Jezus beeld op de berg) aangedaan. Ging wel op zijn Zuid-Amerikaans qua logistiek want het was er enorm druk. Gelukkig hebben we contacten, dus de groep kon zo de VIP ingang in, anders hadden we 2 uur moeten wachten.  Daarna ”even” naar de Suikerberg. Mooi uitzicht en leuk met een gondel. Met deze groep mocht ook het zeer bekende Maracana voetbal stadion niet ontbreken, dus daar een rondleiding met een gids. En daarna…. met de voetjes in het zand voor een overheerlijke ijskoude caipirinha (lokale Braziliaanse drank) aan het strand van Ipanima. Vrije tijd, omkleden en naar een strandrestaurant.  Dag 3:  Vanochtend gaan we na het ontbijt fietsen door Rio. Net buiten het hotel staan gidsen klaar met onderweg een heerlijke lunch. De middag vrij te besteden en voor de avond naar een Churrascaria! In zo’n restaurant werken verschillende obers die hun eigen soort vlees roosteren. TIP: eet rustig in het begin, de lekkerste stukken vlees komen later op de avond. Belangrijk is uiteraard wel dat de groep uit carnivoren bestaat. Absoluut een ervaring die nog lang zal blijven hangen! Dag 4: Vandaag gaan we zeilen in de baai van Rio. Relaxte dag, hapje en drankje aan boord, luieren en zwemmen. Beetje bijkomen van de drukke dagen ervoor. Voor de avond nog een lekker diner aan het strand, borrelen en genieten van de zonsondergang. Dag 5: Laatse dag vandaag. Nog even wat Havaianas voor thuis meenemen en richting luchthaven.

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Al jaren verzorgd de Event Studio voor dit Noord-Hollandse bedrijf haar bedrijfsuitjes en reizen. Specialistisch product en uitstekende opdrachten. Ze wilden graag hun tussenpersonen een onvergetelijke ervaring meegeven als bedankje voor het bereiken van een geweldig resultaat. Vooraf werd een target bepaald per klant en wie de target haalde mocht mee op reis. Wij zeggen; dat is goed gelukt! Zowel het resultaat als de beleving! Wat hebben wij toch een mooi vak en dito klanten!

Andere populaire bestemmingen: Maastricht, Antwerpen, Brussel, Brugge, Berlijn, Parijs, Roma, Valencia, Barcelona, Dublin, Marrakesh, Wenen, Liverpool, New York, Edinburgh, Lissabon, Kopenhagen, München, Cote d’Azur, IJsland, Lapland, Malta en nog veel meer! Kijk hier voor meer voorbeeld bestemmingen.

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022