Er bestaan plekken die al je zintuigen beroeren

Personeelsreizen zijn er in alle soorten en maten. In dit voorbeeld Brugge. Beloning voor het behalen gezamenlijk resultaat, jubileum, vanuit de personeelsvereniging of gewoon omdat het kan. Van dichtbij met de bus in Nederland tot ver weg met het vliegtuig. Van de waddeneilanden tot Maastricht, van betoverend Brugge tot aan architectonisch Berlijn. Van Barcelona tot Budapest en waar u maar heen wilt ter wereld (mits veilig). Zoveel mensen zoveel wensen. Geen probleem, want wij weten de weg (of vinden die voor u). Wat ons betreft het liefst buiten de gebaande paden en met een grote voorkeur voor unieke plekken. Met inspirerende mensen, culinaire pareltjes, bijzondere activiteiten en verrassende locaties! Reist u met ons mee?

Ze zijn zeldzaam, maar er bestaan plekken die al je zintuigen beroeren, die onder je vel kruipen. Plaatsen die je recht in het hart treffen hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n unieke plek. Cultureel, kunstzinnig, kosmopolitisch, ongegeneerd Bourgondisch, mysterieus middeleeuws én Unesco Werelderfgoed. Slenterend door Brugse kronkelsteegjes, stemmige reien of groene vesten word je hopeloos verliefd op haar elegante geheimzinnigheid.

Dag 1: Op vrijdagmiddag stonden de bussen klaar voor de rit naar Brugge. Onderweg hapje, drankje, muziekje en ter lering en vermaak het speciale jubileum magazine. Beetje leesvoer voor onderweg. Mooie verhalen over het 15-jarig jubileum, de eigenaren (tot 3-musketiers omgedoopt) en het programma van het weekend. Prachtig hotel in het centrum en voor de avond een restaurant op ”kruipafstand”! En in de gewelven van het hotel werd tot laat in de nacht geborreld, gepraat en gedanst!

Dag 2: Vandaag gaan alle deelnemers op eigen gelegenheid Brugge verkennen. Natuurlijk heeft de Event Studio wel even gezorgd voor de Brugge pas, zodat iedereen gratis de bezienswaardigheden kon bezoeken. Rondvaart, biermuseum, kantmuseum, chocolademuseum en voor iedereen wat wils. Aan het einde van de middag nog een mooie groepsfoto maken en door naar weer een bijzondere locatie. Een restaurant op vier hoog met een geweldig uitzicht over geweldig Brugge.

Dag 3: In de ochtend voor een korte rit de bus in, want net buiten Brugge staan 25 lelijke eenden klaar voor een spectaculaire 2CV rit. Speciaal voor deze groep ingereden op grote trailers. De dag bestaat uit verschillende etappes zoals een rit op tekst (om even in te komen), een rit op basis van foto’s en een bolletje – pijltje route. Onderweg uiteraard een overheerlijke lunch en aan het einde van de dag nog een aangeklede borrel en een prijsuitreiking. De bussen stonden weer klaar voor het ritje terug naar huis en rond Studio Sport tijd was iedereen weer thuis. Top drie dagen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Al jaren verzorgd de Event Studio voor een Utrechts ICT bedrijf haar bedrijfsuitjes en reizen. Mooi stabiel en financieel gezond bedrijf. Drie eigenaren met een eigen visie en grote betrokkenheid bij hun medewerkers. Mooie hoogwaardige diensten, zeer specialistisch personeel en uitstekende opdrachten. Prachtig bedrijf om als Event Studio voor te werken. In de loop der jaren een geweldige band met elkaar opgebouwd, dus als er wat te vieren valt zijn wij erbij. Na een 4-tal locatie voordrachten werd het Belgische Brugge als bestemming gekozen voor het 15-jarig bestaan. Geheel terecht, want Brugge is een geweldige stad om te beleven en te ervaren.

Andere populaire bestemmingen: Amsterdam, Maastricht, Belgische Ardennen, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Parijs en nog veel meer!

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022