Door je als organisatie in te leven in jouw klant en te doorgronden welke behoeften het verschil maken, ontstaat focus. En zo kan concreet invulling worden gegeven aan reizen die er toe doen, die leiden tot een hogere klanttevredenheid, loyaliteit en positieve ambassadeurs. Van de waddeneilanden tot Maastricht, van betoverend Brugge tot aan architectonisch Berlijn of waar ook ter wereld. Buitengewoon inspirerende locaties en activiteiten met uitstekende contactmomenten om de banden nog strakker aan te halen! Dat heet bij ons inspireren, verrassen, vertroetelen en vooral binden!

Dublin is een kosmopolitische en levendige stad, die echt bruist van de energie. Net erbuiten is het een stuk rustiger met bergen, landhuizen en gezellige vissersdorpjes. Temple bar is daarbij het bekenste deel van de stad met barretjes, restaurants en een zeer gezellig avond leven. Praten over Dublin zonder wat te zeggen over de architectuur is haast niet mogelijk. er is een rijke variatie aan Georgiaanse gebouwen en moderne architectuur. De rivier, genaamd Liffey, zorgt dat Dublin opgesplitst is in Noord en Zuid. Met een vlucht van 1,5 uur zit u er al en is daarom een erg goede locatie voor een korte trip (vrijdag / zondag). Super leuke stad om te ontdekken!

Dag 1: Na aankomst op het vliegveld van Dublin staan de bussen klaar. onderweg naar de hoofdstad van Ierland vertellen Nederlandstalige gidsen alvast wat over Ierland en Dublin. Na een korte rit stoppen we bij Nancy Hands voor de lunch. Deze historische en eigenzinnige locatie heeft het interieur voorzien van een oude Victoriaanse bar, Guinntiques (Guinness reklame) en de originele trap van het Trinity College staat pontificaal opgesteld. Hier gebruiken we een traditionele Ierse lunch. Na de lunch werd een bezoek gebracht aan de Guinness Storehouse. Het combineert baanbrekende architectuur, inspirerende geschiedenis en het beroemde Ierse bier tijdens het bezoek. Uiteraard gaan we een lekker pintje Guinness drinken! De bus staat klaar om ons naar het hotel te brengen. Even inchecken, opfrissen en klaarmaken voor het diner in het hotel. In de avond de beroemde Temple bar bezoeken of niet te laat onder de wol? Dag 2: Na het ontbijt staat een City Tour onder deskundige begeleiding op het programma. we bezoeken Trinity College, Book of Kells, St. Patrick Church en onderweg doen we een ”bakkie” in een lokale Ierse pub. Na de City Tour gaan we lunchen in een van de meest unieke restaurants van Dublin, genaamd ”The Church”! Deze voormalige kerk is vooral bekend om de glas in lood ramen en het nog werkende Harris orgel. De middag is ter vrije besteding zodat ieder zijn weg kan gaan. voor de avond staat een echte ”Irish Night Out” gepland. We gaan naar de Irish House Party voor het diner en Iers entertainment. Voor het diner even borrelen en daarna genieten van de Ierse muziek en een traditioneel diner. Om dat de avond nog jong is worden er een paar trendy bars aangedaan. Dag 3: De meeste bezoekers zien eigenlijk alleen het centrum van Dublin, maar in de omgeving is nog veel moois te zien. Vandaar dat we een stukje gaan rijden. Vandaag staat een fiets tour langs de ruige kust op het programma. We volgen de kust tot aan Sutton Cross in meerdere teams, waarbij elk team een vragenlijst meekrijgt over de verschillende monumenten op de route (met uiteraard wat prijzen voor de winnende teams). De Challenge eindigt in Howth voor een welverdiende lunch in de Oyster Bar, gelegen op de West pier in de haven. Heerlijke lunch met verse schaaldieren, biologisch vlees en gevogelte. Aan alles komt een eind, dus ook aan deze mooie reis. Ierland is echt geweldig. Hartelijke mensen, uitstekende locaties, gezellig en verrassend!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Deze bank op stand nodigt regelmatig zijn grootste klanten uit om ze te verwennen. Zo ook onze opdrachtgever uit Amsterdam. Goede klanten brengen geld in het laatje, zo ook de klanten van deze bank. Om ze binnen te halen wordt alles in het werk gesteld, maar om ze te houden wordt misschien nog wel meer gedaan. Uitstekende filosofie die ook blijkt te werken. Reeds vele jaren mogen wij deze reizen verzorgen en begeleiden. Voor ons dus ook een gouden klant! Snijd het mes toch weer aan twee kanten!

Andere populaire bestemmingen: Amsterdam, Maastricht, Belgische Ardennen, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Parijs en nog veel meer!

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022