Lapland staat vooral bekend om haar magische ligging

Een incentive is een in het vooruitzicht gestelde beloning voor een specifieke prestatie naar bijvoorbeeld Lapland ter motivatie van personeel, klanten, relaties, tussenpersonen, wederverkopers of afnemers. Incentives worden vaak gebruikt om een bepaald doel te bereiken. Het beloningssysteem, ook wel de incentive campagne genoemd, moet zich richten op bovengemiddelde prestaties en de beloningen moeten zowel materieel als immaterieel van aard. Het beoordelingssysteem moet eerlijk, op verschillende manieren meetbaar en eenvoudig te begrijpen zijn. Deze doelstelling is per bedrijf verschillend en belonen kan bijvoorbeeld in de vorm van een spectaculaire reis. Wij helpen u graag uw doelen te bereiken!

De Noordelijke regionen van Noorwegen, zweden en Finland worden ook wel aangeduid als Lapland. Veel sneeuw, ongerepte natuur, ijsvlaktes, snowscooters, husky’s en rendieren maken deel uit van dit bijzondere stukje Europa. Fins Lapland staat vooral bekend om haar magische ligging. Want… op een paar kilometer afstand, pal op de poolcirkel, woont dé Kerstman. Lapland zal bij u een onuitwisbare indruk achterlaten!

Dag 1: Verzamelen op Schiphol voor een vlucht naar  Lapland. Na aankomst stonden de bussen klaar voor de rit naar Rovaniemi. Door naar het hotel, inchecken en ophalen speciale thermo kleding (pak, muts, schoenen en wanten). Geen overbodige luxe, want het is over het algemeen serieus koud in Lapland. Het wordt tijd om de kerstman gedag zeggen in het Santa Claus Village, want hij vind het altijd erg leuk als we langskomen. Dus wat is er leuker dan met zijn eigen rendieren daarheen te gaan? Hoe sprookjesachtig wilt u het hebben? Op de terugweg een stop bij een kampvuur met iets warms en lekkers en ontdek de wereld van de rendierhouders. Na opgefrist te hebben een heerlijk diner in het hotel, officiël deel met bekendmaking vooraf gestelde resultaten en de eerste avond in de comfortabele kamers. Dag 2: na het ontbijt de thermo kleding weer aan voor een korte wandeling richting de snowscooters. Na een spannende tocht met de sneeuwscooter komt u aan bij een farm waar de altijd enthousiaste husky’s op u staan te wachten. Ervaar de kracht van de husky’s (en het oorverdovende geblaf) tijdens een korte rit met de slee. Met de sneeuwscooter verder door de besneeuwde bossen, diep de natuur in. Midden in de wildernis krijgen de deelnemers een heerlijke lunch, in Lapse stijl! Na de lunch en opwarmen aan het vuur verder met de snowscooters en onderweg een hengeltje uitgooien tijdens het ijsvissen. Na een lange, maar zeer inspirerende dag, staat het diner klaar in het hotel. Voor de doorzetters kan er verder gefeest worden, maar na een dag buiten, liggen de hoofden meestal al vroeg op het kussen! Dag 3:  Vanochtend gaan we na het ontbijt uitchecken en staat de bus klaar voor een korte rit. Net buiten de stad staan gidsen klaar en gaat u met sneeuwschoenen een stukje lopen. Onderweg een heerlijke lunch, in Lapse stijl en daarna terug voor een korte rit naar de luchthaven! Absoluut een ervaring die nog lang zal blijven hangen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Al jaren verzorgd de Event Studio voor dit Noord-Hollandse bedrijf haar bedrijfsuitjes en reizen. Specialistisch product en uitstekende opdrachten. Ze wilden graag hun tussenpersonen een onvergetelijke ervaring meegeven als bedankje voor het bereiken van een geweldig resultaat. Vooraf werd een target bepaald per klant en wie ”IJskoud de beste” was mocht mee op reis. Wij zeggen; dat is goed gelukt! Zowel het resultaat als de beleving! Wat hebben wij toch een mooi vak en dito klanten!

Andere populaire bestemmingen: Maastricht, Antwerpen, Brussel, Brugge, Berlijn, Parijs, Roma, Valencia, Barcelona, Dublin, Marrakesh, Wenen, Liverpool, New York, Edinburgh, Lissabon, Kopenhagen, München, Cote d’Azur, IJsland, Lapland, Malta en nog veel meer! Kijk hier voor meer voorbeeld bestemmingen.

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022