De ‘oude’ stad in al zijn glorie

Een verjaardag mag best in stijl gevierd worden. Bijvoorbeeld naar Praag.Uiteraard met het personeel (en wellicht hun partners), want die vormen de basis van het succes, nietwaar! Dus bij een veelvoud van 5 jaren komen wij graag in beeld voor de organisatie van uw jubileum. Een onvergetelijke paar dagen weg, dat is het doel. Van fascinerende steden tot aan besneeuwde bergtoppen. Wereldwijd maar ook dichtbij. Met bijzondere excursies, goede hotels, uitstekende restaurants en vooral volop genieten. Mooi moment om de mensen te bedanken voor hun inzet. Lijkt dat u wat?

De ‘oude’ stad van Praag is onder te verdelen in de volgende vier stadsdistricten. Het belangrijkste historische centrum van Mala Strana is zonder twijfel de Praagse Burcht: Hradèany. De Praagse Burcht is één van de meest bezochte plaatsen van Praag. Op één van de pleinen staat de grote kathedraal en bij de Burcht kun je tevens het gouden straatje vinden. De Karels brug is een andere trekpleister binnen Praag en ligt in de wijk Stare Mesto. De brug is gebouwd in de 12e eeuw en hier komen mensen samen om de rivier over te steken en om van de brug te genieten. Nové Mesto staat voor ‘nieuwe stad’. Hier ligt het centrum van Praag met de meest bezochte plek: het Wenceslasplein. Als laatste wijk is er Josefov ten noorden van het oude stadsplein. Dit is de joodse wijk.

Dag 1: Na aankomst op het vliegveld wordt u welkom geheten door een Nederlands talige gids. Wel zo makkelijk, nietwaar! Per bus wordt u naar de oude schilderachtige stad van Praag gebracht en onderweg zal de gids u de eerste geheimen prijs geven van deze geweldige stad! Rond het middaguur maken we een stop bij een traditioneel restaurant voor de lunch. Even relaxen, heerlijk eten en daarna door naar uw 4* art deco hotel. De middag kunt u zelf invullen, maar tegen de avond gaat u een stukje varen op de rivier Vltava met tijdens uw tocht een heerlijk dinerbuffet! De avond is nog jong, dus het Praagse nachtleven verkennen…of onder de lakens? Wij zeggen het eerste, maar dat terzijde! Dag 2: Na het ontbijt staat de Nederlandstalige gids(en) weer voor u klaar om per bus een tour door Praag te maken. Onderweg alle informatie over de stad, de mensen en de geschiedenis. Uiteraard zijn er voldoende foto momentjes. Daarna de ochtend afsluiten met een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de culturele rit vervolgd door de wijk Mala Strana en wordt er een bezoek gebracht aan de burcht van Praag! Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel om even op te frissen. Voor het diner wordt u weer door uw gids(en) opgehaald voor een typisch Praags diner. Dag 3: Na het ontbijt graag uitchecken waarbij uw bagage in een aparte ruimte tijdelijk kunt achterlaten en ’s middags na de lunch weer ophalen. Vandaag is het tijd voor de Praagse City Rally. In meerdere kleine teams gaan jullie op pad met fototoestel, vragenlijst en routekaart. We zien elkaar weer bij de lunch! Na de lunch heeft u enige vrije tijd en gaat u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel om de bagage op te halen. Aan het einde van de middag wordt u per bus vanaf uw hotel naar de  luchthaven gebracht voor uw terugreis.

Praag maar dan even anders?

  • Transfer per oldtimer naar uw dinerlocatie, spectaculair!
  • Transfer per historische tram langs de mooiste plekjes van de stad
  • Terug in de tijd tijdens een rally met Skoda’s uit de jaren zeventig
  • Een professionele ijshockeyspeler voor even tijdens (ijshockey clinic)
  • Militair voor een dag: speciaal programma met spectaculaire opdrachten
  • Leer een paar van de vele Tsjechische specialiteiten tijdens een kookworkshop

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Andere populaire bestemmingen: Maastricht, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Parijs, Roma, Valencia, Barcelona, Budapest, Dublin, Marrakesh, Wenen, Liverpool, New York, Edinburgh, Lissabon en nog veel meer!

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022