Sport, cultuur, natuur, architectuur, handelsmissie?

Special Interest Reizen – Niets is leuker dan met een particuliere of zakelijke groep op reis te gaan en de wederzijdse hobby of interesse uit te oefenen. Ook voor dergelijk thema reizen kunt u uitstekend terecht bij de Event Studio. Wij doen dit voor grote groepen maar ook voor kleine groepen. Geef ons door wat het doel van de reis is, en wij sturen met veel plezier een voorstel.

De mooiste golfreizen
Met een groep vrienden of collega’s een weekend of midweek golfen. De Event Studio regelt voor u de vluchten, de transfers, de accommodatie, eventueel de maaltijden en excursies, en uiteraard leggen wij voor u de banen vast. Van Schotland tot Zuid-Afrika en alles wat daar tussen in zit!

Bepaal zelf uw bestemming om met uw bedrijf, relaties, een groep vrienden of familie naar toe te gaan. Wij helpen u graag verder met een speciaal op maat gemaakte golfreis. Wij kunnen putten uit een enorm aanbod hotels, restaurants, golfbanen en speciale excursies. Onze medewerkers denken graag met u mee voor ’n onvergetelijke golfvakantie! De Event Studio heeft een zeer ruime ervaring binnen dit vakgebied. Een persoonlijke en professionele aanpak, geheel verzorgde originele programma’s, uitgebreide service en een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Golfdagen en toernooien
Wij organiseren ook voor bedrijven golfdagen, waarbij golf en netwerken hand in hand gaan. Een gedegen en flexibele aanpak en een klantgerichte benadering kenmerken onze werkwijze. Het uitgangspunt is uiteraard om alle deelnemers een onbezorgde herinnering te bezorgen. Golf is bij uitstek geschikt om uw relaties of personeel te belonen. Voorstellen van banen worden aangevraagd, catering wordt besproken, afslagtijden worden geblokt etc.!  Daarnaast kunnen wij teaching professionals inzetten voor de begeleiding in de baan of het geven van clinics. Ook zijn optredens van trickmasters mogelijk, want dit blijkt bij onze gasten nog steeds voor veel plezier te zorgen. Wij kennen diverse golfbal goochelaars die op geheel eigen wijze uw gasten zullen vermaken. Daarnaast worden de flight indelingen, startlijsten en scores verzorgd.

Bijzondere cultuur
Ook voor de meeste bijzondere culturele reizen kunt u bij de Event Studio terecht. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze ervaring kunnen wij de mooiste reizen aanbieden door bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Zuid Afrika. Prachtige cultuurreizen (ook met golf combineerbaar) naar Valencia, Lissabon en Sevilla. Culturele activiteiten, zeiltochten, historische trams, unieke wereld erfgoed locaties, wijn & port proeverijen en nog veel meer! De culturele golfreizen worden aangeboden in samenwerking me Culture & Cuisine.

Sportieve reizen
Voor bijvoorbeeld voetbal, tennis en skiën kan de Event Studio leuke bestemmingen aanbieden. Tennistoernooi in Marbella, skiën naar Oostenrijk of een voetbal trainingskamp in de Algarve.

Voor de tweede keer verzorgd de Event Studio het tennis uitje voor dit illustere tennis gezelschap. Mooie groep mannen. Bourgondisch maar ook maatschappelijk betrokken. Naast het tennissen zorgt deze groep namelijk voor een jaarlijks terugkerende onvergetelijke dag voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen. Mannen met een goed hart!

Dag 1: Op vrijdagochtend met een vroege vlucht naar Malaga. na aankomst stonden de bussen klaar voor de rit naar Marbella. Prachtig hotel in aan het strand,  vlakbij het befaamde Nicky Beach en op het terrein een tennis complex. na het inchecken genoeg vrije tijd en voor de avond een heerlijk diner in de tuinen van het hotel. En… er werd tot laat in de nacht geborreld, gepraat en gedanst!

Dag 2: Vandaag D-day. Korte wandeling naar de tennisbanen en de start van het toernooi in verschillende categorieën. Onze uitstekende wedstrijdleider zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Tussen door een heerlijke lunch en aan het eind van de middag waren de winnaars bekend. Eeuwige roem viel hen ter deel. Na een noodzakelijke opfrisbeurt werd de gang naar het strand gemaakt voor een mediterrane barbecue. Voeten in het zand, goed stukje vlees, fijn wijntje en de zon onder zien gaan. Wat wil een mens nog meer?

Dag 3: Vandaag tijd voor een vrije invulling (strand, golf, borreltje). Aan het eind van de middag stonden de bussen weer klaar voor het ritje terug naar het vliegveld. Sport, plezier en gezelligheid. Top drie dagen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Meer informatie? Mail ons Bellen kan ook op 072-7431022