Voorbeeld reizen

Ze zijn zeldzaam, maar er bestaan plekken die al je zintuigen beroeren, die onder je vel kruipen. Plaatsen die je recht in het hart treffen hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n unieke plek. Cultureel, kunstzinnig, kosmopolitisch, ongegeneerd Bourgondisch, mysterieus middeleeuws én Unesco Werelderfgoed. Slenterend door Brugse kronkelsteegjes, stemmige reien of groene vesten word je hopeloos verliefd op haar elegante geheimzinnigheid.

Dag 1: Op vrijdagmiddag stonden de bussen klaar voor de rit naar Brugge. Onderweg hapje, drankje, muziekje en ter lering en vermaak het speciale jubileum magazine. Beetje leesvoer voor onderweg. Mooie verhalen over het 15-jarig jubileum, de eigenaren (tot 3-musketiers omgedoopt) en het programma van het weekend. Prachtig hotel in het centrum en voor de avond een restaurant op ”kruipafstand”! En in de gewelven van het hotel werd tot laat in de nacht geborreld, gepraat en gedanst!

Dag 2: Vandaag gaan alle deelnemers op eigen gelegenheid Brugge verkennen. Natuurlijk heeft de Event Studio wel even gezorgd voor de Brugge pas, zodat iedereen gratis de bezienswaardigheden kon bezoeken. Rondvaart, biermuseum, kantmuseum, chocolademuseum en voor iedereen wat wils. Aan het einde van de middag nog een mooie groepsfoto maken en door naar weer een bijzondere locatie. Een restaurant op vier hoog met een geweldig uitzicht over geweldig Brugge.

Dag 3: In de ochtend voor een korte rit de bus in, want net buiten Brugge staan 25 lelijke eenden klaar voor een spectaculaire 2CV rit. Speciaal voor deze groep ingereden op grote trailers. De dag bestaat uit verschillende etappes zoals een rit op tekst (om even in te komen), een rit op basis van foto’s en een bolletje – pijltje route. Onderweg uiteraard een overheerlijke lunch en aan het einde van de dag nog een aangeklede borrel en een prijsuitreiking. De bussen stonden weer klaar voor het ritje terug naar huis en rond Studio Sport tijd was iedereen weer thuis. Top drie dagen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Ze zijn zeldzaam, maar er bestaan plekken die al je zintuigen beroeren, die onder je vel kruipen. Plaatsen die je recht in het hart treffen hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n unieke plek. Cultureel, kunstzinnig, kosmopolitisch, ongegeneerd Bourgondisch, mysterieus middeleeuws én Unesco Werelderfgoed. Slenterend door Brugse kronkelsteegjes, stemmige reien of groene vesten word je hopeloos verliefd op haar elegante geheimzinnigheid.

Al jaren verzorgd de Event Studio voor een Utrechts ICT bedrijf haar bedrijfsuitjes en reizen. Mooi stabiel en financieel gezond bedrijf. Drie eigenaren met een eigen visie en grote betrokkenheid bij hun medewerkers. Mooie hoogwaardige diensten, zeer specialistisch personeel en uitstekende opdrachten. Prachtig bedrijf om als Event Studio voor te werken. In de loop der jaren een geweldige band met elkaar opgebouwd, dus als er wat te vieren valt zijn wij erbij. In oktober 2013 bestond het bedrijf 15 jaar en na een 4-tal locatie voordrachten werd het Belgische Brugge als bestemming gekozen. Geheel terecht, want Brugge is een geweldige stad om te beleven en te ervaren.

Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar is ook het kloppende hart van Europa. Deze heeft zijn eigen gemoedelijke sfeer en verschillende volkse en gezellige buurten, zoals de Marollen en de Matongé. Dit zijn de twee oudste volksbuurten van Brussel, gelegen tussen het Justitiepaleis en het zuidstation. Hier bevinden zich ook de Miniemenkerk, de Kapellekerk en het vossenplein, die bekend zijn van de brocante- en rommelmarkt die er dagelijks plaats vindt.

Dag 1: Op vrijdagmiddag stonden de bussen klaar voor de rit naar Brussel. Onderweg hapje, drankje, muziekje en ter lering en vermaak informatie over Brussel. Prachtig hotel vlak bij het centrum en na aankomst direct inchecken. Even de tijd om even op te frissen en aansluitend een korte wandeling naar de Grote Markt voor een heerlijk diner in een sfeervol etablissement. Nog even een afzakkertje of onder de wol? Dag 2: Na het ontbijt staan de stadsgidsen klaar om de deelnemers mee te nemen voor een ochtend Brusselse wetenswaardigheden. Voor de lunch verzamelde de groep zich weer op de Grote Markt en is de middag vrij te besteden. Aan het einde van de middag nog een mooie groepsfoto maken en door naar een bijzondere diner locatie; eten in een oude fabriek. La Manufacture is gevestigd in een voormalige lederwarenfabriek en is een ware klassieker onder de trendy brasserieën. Dag 3: Na het ontbijt uitchecken en verzamelen voor een interactieve game. De CityGame is een erg leuke competitieve game dwars door de stad. Teams worden uitgerust met een mobiele telefoon voorzien van mobiel internet en een GPS apparaat. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Niet zomaar een GPS-spelletje dus, maar letterlijk interactief en zeer verrassend!
 Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? Tijdens de lunch de prijsuitreiking en vervolgens terug naar Nederland.

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Budapest, de stad aan weerszijden van de Donau, verbonden door acht bruggen, is een stad met uiteenlopende bouwstijlen, de erfenis van een turbulent verleden. Geniet van de prachtige gebouwen, zoals het Parlement, de Koninklijke burcht en het Vissersbastion, maar ook bijvoorbeeld de schitterende centrale markthal. Budapest is ook een stad van tradities. De beroemde koffiehuizen zijn in ere hersteld en gerenoveerd. Je kan er de sfeer opsnuiven van toen de intellectuelen hier hun praatje maakten. Budapest bezit ook honderden warm water bronnen die in een van de vele tientallen badhuizen uitmonden. Voor sommigen is het liefde op het eerste gezicht, anderen gaan pas na een wat langere kennismaking van Boedapest houden. Maar iedereen is het er over eens dat Boedapest een van de mooist gelegen steden ter wereld is. Aan de ene kant ligt het heuvelachtige Boeda en aan de andere kant het vlakke Pest. Als je in de avonduren de verlichte stad ziet, begrijp je meteen waarom Budapest door iedereen zo mooi wordt gevonden.

Dag 1: Na aankomst op het vliegveld van Budapest wordt u opgevangen door lokale gidsen die onderweg al wat vertellen over deze geweldige stad. Na een korte rit wordt u ontvangen bij de Donau voor een boottocht met een lichte lunch aan boord. Na de boottocht transfer naar de top van de Gellertheuvel voor een adembenemend panoramisch uitzicht over de hele stad. Aansluitend naar het Burchtdistrict. Korte wandeling door de middeleeuwse burcht wijk, langs het imposante voormalige Koninklijke paleis, de historische Mathias kerk en het fraaie Vissersbastion (begeleid door Nederlandstalige gidsen), waarbij de helft van de groep met de kabelbaan naar boven gaat, en de andere helft komt met deze kabelbaan naar beneden! Daarna transfer naar het hotel, inchecken, tijd om op te frissen. Tegen het begin van de avond een transfer naar restaurant Hemmingway voor het diner. Na het diner transfer naar de hotel bar of naar een van de pubs in de nabije omgeving van het hotel. Dag 2: Na het ontbijt transfer per bussen naar het Heldenplein. De groep wordt hier in tweeën gesplitst. De ene helft op scooters, de andere helft met fietsen o.l.v.begeleiders en de Nederlandstalige gidsen voor een tocht langs de voornaamste bezienswaardigheden van de Pestzijde. Na anderhalf uur houden we een koffiepauze en daarna wisselen de 2 groepen van activiteit. Na afloop transfer naar het restaurant van het bekende complex Gerbeaud voor de lunch. ’s Middags vrije tijd ter eigen besteding (winkels, luxe warenhuizen zijn open). ’s Avonds transfer naar restaurant Callas voor het diner. Na het diner transfer naar enkele trendy uitgaansplekken van Boedapest. Per eigen gelegenheid (taxi) terug naar het hotel. Dag 3: Ontbijt, uitchecken en de bagage in de bus(sen) laden. Vervolgens vertrek naar de Domony vallei (op maar 30 km ten oosten van Boedapest). De boerderij van de gebroeders Lazar, meervoudig wereldkampioen in 4-span is onze bestemming. U gaat hier de beroemde paardenshow bekijken. Deze behoort momenteel tot de beste paardenshows van Hongarije. De gebroeders Lazar zijn over de hele wereld bekend. Na aankomst ontvangst volgens plattelands gewoonte met een glaasje “palinka” (Hongaars aperitief) en kaaskoekjes gevolgd door een spectaculaire paardenshow. De typisch Hongaarse lunch met huiswijn wordt in de sfeervolle “csarda” (Hongaars ingericht restaurant) van de boerderij geserveerd.

Budapest maar dan even anders?

 • Trabant Rally
 • Ontdek de stad per segway
 • Powerboat racen op de Donau
 • Ontspannen in de Budapest badhuis
 • Ludieke stadstour met metro, historische tram en fiets
 • Uw zintuigen gebruiken tijdens een salamiproeverij of wijnproeverij
 • Tokkelen, abseilen en nog veel meer tijdens een teambuilding programma

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

De dealervereniging van een automerk besloten een paar dagen met elkaar weg te gaan. Als bestemming werd het mooie Budapest gekozen. De importeur was ook uitgenodigd, dus tussen al het moois was het prima zaken doen! Mooie groep mensen, het zakelijke met het aangename en een paar verrassende dagen in deze mooie stad aan de Donau.

De ‘oude’ stad van Praag is onder te verdelen in de volgende vier stadsdistricten. Het belangrijkste historische centrum van Mala Strana is zonder twijfel de Praagse Burcht: Hradèany. De Praagse Burcht is één van de meest bezochte plaatsen van Praag. Op één van de pleinen staat de grote kathedraal en bij de Burcht kun je tevens het gouden straatje vinden. De Karels brug is een andere trekpleister binnen Praag en ligt in de wijk Stare Mesto. De brug is gebouwd in de 12e eeuw en hier komen mensen samen om de rivier over te steken en om van de brug te genieten. Nové Mesto staat voor ‘nieuwe stad’. Hier ligt het centrum van Praag met de meest bezochte plek: het Wenceslasplein. Als laatste wijk is er Josefov ten noorden van het oude stadsplein. Dit is de joodse wijk.

Dag 1: Na aankomst op het vliegveld wordt u welkom geheten door een Nederlands talige gids. Wel zo makkelijk, nietwaar! Per bus wordt u naar de oude schilderachtige stad van Praag gebracht en onderweg zal de gids u de eerste geheimen prijs geven van deze geweldige stad! Rond het middaguur maken we een stop bij een traditioneel restaurant voor de lunch. Even relaxen, heerlijk eten en daarna door naar uw 4* art deco hotel. De middag kunt u zelf invullen, maar tegen de avond gaat u een stukje varen op de rivier Vltava met tijdens uw tocht een heerlijk dinerbuffet! De avond is nog jong, dus het Praagse nachtleven verkennen…of onder de lakens? Wij zeggen het eerste, maar dat terzijde! Dag 2: Na het ontbijt staat de Nederlandstalige gids(en) weer voor u klaar om per bus een tour door Praag te maken. Onderweg alle informatie over de stad, de mensen en de geschiedenis. Uiteraard zijn er voldoende foto momentjes. Daarna de ochtend afsluiten met een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de culturele rit vervolgd door de wijk Mala Strana en wordt er een bezoek gebracht aan de burcht van Praag! Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel om even op te frissen. Voor het diner wordt u weer door uw gids(en) opgehaald voor een typisch Praags diner. Dag 3: Na het ontbijt graag uitchecken waarbij uw bagage in een aparte ruimte tijdelijk kunt achterlaten en ’s middags na de lunch weer ophalen. Vandaag is het tijd voor de Praagse City Rally. In meerdere kleine teams gaan jullie op pad met fototoestel, vragenlijst en routekaart. We zien elkaar weer bij de lunch! Na de lunch heeft u enige vrije tijd en gaat u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel om de bagage op te halen. Aan het einde van de middag wordt u per bus vanaf uw hotel naar de  luchthaven gebracht voor uw terugreis.

Praag maar dan even anders?

 • Transfer per oldtimer naar uw dinerlocatie, spectaculair!
 • Transfer per historische tram langs de mooiste plekjes van de stad
 • Terug in de tijd tijdens een rally met Skoda’s uit de jaren zeventig
 • Een professionele ijshockeyspeler voor even tijdens (ijshockey clinic)
 • Militair voor een dag: speciaal programma met spectaculaire opdrachten
 • Leer een paar van de vele Tsjechische specialiteiten tijdens een kookworkshop

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

De Noordelijke regionen van Noorwegen, zweden en Finland worden ook wel aangeduid als Lapland. Veel sneeuw, ongerepte natuur, ijsvlaktes, snowscooters, husky’s en rendieren maken deel uit van dit bijzondere stukje Europa. Fins Lapland staat vooral bekend om haar magische ligging. Want… op een paar kilometer afstand, pal op de poolcirkel, woont dé Kerstman. Lapland zal bij u een onuitwisbare indruk achterlaten!

Dag 1: Verzamelen op Schiphol voor een vlucht naar  Lapland. Na aankomst stonden de bussen klaar voor de rit naar Rovaniemi. Door naar het hotel, inchecken en ophalen speciale thermo kleding (pak, muts, schoenen en wanten). Geen overbodige luxe, want het is over het algemeen serieus koud in Lapland. Het wordt tijd om de kerstman gedag zeggen in het Santa Claus Village, want hij vind het altijd erg leuk als we langskomen. Dus wat is er leuker dan met zijn eigen rendieren daarheen te gaan? Hoe sprookjesachtig wilt u het hebben? Op de terugweg een stop bij een kampvuur met iets warms en lekkers en ontdek de wereld van de rendierhouders. Na opgefrist te hebben een heerlijk diner in het hotel, officiël deel met bekendmaking vooraf gestelde resultaten en de eerste avond in de comfortabele kamers. Dag 2: na het ontbijt de thermo kleding weer aan voor een korte wandeling richting de snowscooters. Na een spannende tocht met de sneeuwscooter komt u aan bij een farm waar de altijd enthousiaste husky’s op u staan te wachten. Ervaar de kracht van de husky’s (en het oorverdovende geblaf) tijdens een korte rit met de slee. Met de sneeuwscooter verder door de besneeuwde bossen, diep de natuur in. Midden in de wildernis krijgen de deelnemers een heerlijke lunch, in Lapse stijl! Na de lunch en opwarmen aan het vuur verder met de snowscooters en onderweg een hengeltje uitgooien tijdens het ijsvissen. Na een lange, maar zeer inspirerende dag, staat het diner klaar in het hotel. Voor de doorzetters kan er verder gefeest worden, maar na een dag buiten, liggen de hoofden meestal al vroeg op het kussen! Dag 3:  Vanochtend gaan we na het ontbijt uitchecken en staat de bus klaar voor een korte rit. Net buiten de stad staan gidsen klaar en gaat u met sneeuwschoenen een stukje lopen. Onderweg een heerlijke lunch, in Lapse stijl en daarna terug voor een korte rit naar de luchthaven! Absoluut een ervaring die nog lang zal blijven hangen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Al jaren verzorgd de Event Studio voor dit Noord-Hollandse bedrijf haar bedrijfsuitjes en reizen. Specialistisch product en uitstekende opdrachten. Ze wilden graag hun tussenpersonen een onvergetelijke ervaring meegeven als bedankje voor het bereiken van een geweldig resultaat. Vooraf werd een target bepaald per klant en wie ”IJskoud de beste” was mocht mee op reis. Wij zeggen; dat is goed gelukt! Zowel het resultaat als de beleving! Wat hebben wij toch een mooi vak en dito klanten!

Dublin is een kosmopolitische en levendige stad, die echt bruist van de energie. Net erbuiten is het een stuk rustiger met bergen, landhuizen en gezellige vissersdorpjes. Temple bar is daarbij het bekenste deel van de stad met barretjes, restaurants en een zeer gezellig avond leven. Praten over Dublin zonder wat te zeggen over de architectuur is haast niet mogelijk. er is een rijke variatie aan Georgiaanse gebouwen en moderne architectuur. De rivier, genaamd Liffey, zorgt dat Dublin opgesplitst is in Noord en Zuid. Met een vlucht van 1,5 uur zit u er al en is daarom een erg goede locatie voor een korte trip (vrijdag / zondag). Super leuke stad om te ontdekken!

Dag 1: Na aankomst op het vliegveld van Dublin staan de bussen klaar. onderweg naar de hoofdstad van Ierland vertellen Nederlandstalige gidsen alvast wat over Ierland en Dublin. Na een korte rit stoppen we bij Nancy Hands voor de lunch. Deze historische en eigenzinnige locatie heeft het interieur voorzien van een oude Victoriaanse bar, Guinntiques (Guinness reklame) en de originele trap van het Trinity College staat pontificaal opgesteld. Hier gebruiken we een traditionele Ierse lunch. Na de lunch werd een bezoek gebracht aan de Guinness Storehouse. Het combineert baanbrekende architectuur, inspirerende geschiedenis en het beroemde Ierse bier tijdens het bezoek. Uiteraard gaan we een lekker pintje Guinness drinken! De bus staat klaar om ons naar het hotel te brengen. Even inchecken, opfrissen en klaarmaken voor het diner in het hotel. In de avond de beroemde Temple bar bezoeken of niet te laat onder de wol? Dag 2: Na het ontbijt staat een City Tour onder deskundige begeleiding op het programma. we bezoeken Trinity College, Book of Kells, St. Patrick Church en onderweg doen we een ”bakkie” in een lokale Ierse pub. Na de City Tour gaan we lunchen in een van de meest unieke restaurants van Dublin, genaamd ”The Church”! Deze voormalige kerk is vooral bekend om de glas in lood ramen en het nog werkende Harris orgel. De middag is ter vrije besteding zodat ieder zijn weg kan gaan. voor de avond staat een echte ”Irish Night Out” gepland. We gaan naar de Irish House Party voor het diner en Iers entertainment. Voor het diner even borrelen en daarna genieten van de Ierse muziek en een traditioneel diner. Om dat de avond nog jong is worden er een paar trendy bars aangedaan. Dag 3: De meeste bezoekers zien eigenlijk alleen het centrum van Dublin, maar in de omgeving is nog veel moois te zien. Vandaar dat we een stukje gaan rijden. Vandaag staat een fiets tour langs de ruige kust op het programma. We volgen de kust tot aan Sutton Cross in meerdere teams, waarbij elk team een vragenlijst meekrijgt over de verschillende monumenten op de route (met uiteraard wat prijzen voor de winnende teams). De Challenge eindigt in Howth voor een welverdiende lunch in de Oyster Bar, gelegen op de West pier in de haven. Heerlijke lunch met verse schaaldieren, biologisch vlees en gevogelte. Aan alles komt een eind, dus ook aan deze mooie reis. Ierland is echt geweldig. Hartelijke mensen, uitstekende locaties, gezellig en verrassend!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Deze bank op stand nodigt regelmatig zijn grootste klanten uit om ze te verwennen. Zo ook onze opdrachtgever uit Amsterdam. Goede klanten brengen geld in het laatje, zo ook de klanten van deze bank. Om ze binnen te halen wordt alles in het werk gesteld, maar om ze te houden wordt misschien nog wel meer gedaan. Uitstekende filosofie die ook blijkt te werken. Reeds vele jaren mogen wij deze reizen verzorgen en begeleiden. Voor ons dus ook een gouden klant! Snijd het mes toch weer aan twee kanten!

Dag 1: Op vrijdagochtend met een vroege vlucht naar Malaga. na aankomst stonden de bussen klaar voor de rit naar Marbella. Prachtig hotel in aan het strand,  vlakbij het befaamde Nicky Beach en op het terrein een tennis complex. na het inchecken genoeg vrije tijd en voor de avond een heerlijk diner in de tuinen van het hotel. En… er werd tot laat in de nacht geborreld, gepraat en gedanst!

Dag 2: Vandaag D-day. Korte wandeling naar de tennisbanen en de start van het toernooi in verschillende categorieën. Onze uitstekende wedstrijdleider zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Tussen door een heerlijke lunch en aan het eind van de middag waren de winnaars bekend. Eeuwige roem viel hen ter deel. Na een noodzakelijke opfrisbeurt werd de gang naar het strand gemaakt voor een mediterrane barbecue. Voeten in het zand, goed stukje vlees, fijn wijntje en de zon onder zien gaan. Wat wil een mens nog meer?

Dag 3: Vandaag tijd voor een vrije invulling (strand, golf, borreltje). Aan het eind van de middag stonden de bussen weer klaar voor het ritje terug naar het vliegveld. Sport, plezier en gezelligheid. Top drie dagen!

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voor de tweede keer verzorgd de Event Studio het tennis uitje voor dit illustere tennis gezelschap. Mooie groep mannen. Bourgondisch maar ook maatschappelijk betrokken. Naast het tennissen zorgt deze groep namelijk voor een jaarlijks terugkerende onvergetelijke dag voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen. Mannen met een goed hart!

Andere populaire bestemmingen: Maastricht, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Parijs, Rome, Valencia, Barcelona, Marrakech, Wenen, Liverpool, New York, Edinburgh, Lissabon, Kopenhagen, München, Cote d’Azur, IJsland, Malta en nog veel meer!

[box]Stuur een mail Aanvraag bureau presentatie | Bel 072-7431022[/box]