Kansen en uitdagingen

Neem de tijd om met medewerkers, klanten, leveranciers of relaties stil te staan bij de nieuwe kansen en uitdagingen. Overleg op een andere locatie dan uw eigen kantoor kan verfrissend werken. Doe eens gek; vergader staand. Doe eens anders en vergader in een zwembad? Andere omgeving, andere beleving, andere invloeden! Fris in het hoofd betekent een scherpe blik op zaken. Doen we daarbij nog een aparte borrel om informeel de dag te evalueren? Activiteiten om naast mentaal ook even fysiek bezig te zijn? Of een goed diner om de dag af te sluiten? Waar kan dat beter dan in een inspirerende omgeving?

Bij ons vinden unieke ontmoetingen met bijzondere verhalen plaats. Van grote samensmeltingen met duizenden mensen tot kleinschaligheid met waardevolle ontmoetingen. Beiden gebaseerd op sfeer, beleving en resultaat. De roep om creatieve ideeën, innoverende producten en onderscheidende diensten wordt met de dag groter. Daarom zeggen wij; anders denken en anders communiceren zijn de sleutel tot succes! Sfeer en locatie hebben een grote invloed op de effectiviteit van een vergadering. Creatieve ideeën komen dan beter tot stand. Kies daarom eens voor een ‘andere’ locatie. Bijvoorbeeld een luxe grachtenpand, een zeiljacht of bijzonder landgoed. Nog te standaard? Circus tent, anti kraak pand of onder de grond? Wij ‘vergaderen’ graag met u over een goede vergadering!

Wij zijn al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke evenementen die passen bij elk bedrijf. Onze missie is om samen met u een onvergetelijk en uniek evenement te organiseren, waar aandacht is voor personeel, familie, klanten en relaties.

Dag programma: Een kwalitatief hoogwaardige locatie in Nederland was de bestemming voor Europese gasten. Een unieke plek om inspirerend te vergaderen maar ook om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Naast kwalitatief hoogwaardige meeting mogelijkheden een even zo hoogwaardige slaapplek. Geen stapelbedjes en maaltijden uit de vriezer, maar luxe sfeervolle kamers en culinaire verassingen. Kwamen wij uit bij Chateau St. Gerlach in Limburg. Deze buitenplaats van Maastricht, wordt ook wel de parel van het Geuldal genoemd. Op woensdag arriveerden de eerste gasten op verschillende vliegvelden in de omtrek. Allemaal netjes door onze hostessen opgewacht voor transfers naar het Chateau. Samenwerking en improvisatie waren de thema’s met als naam ICYou (oog voor elkaar). Na een ontspannen diner en een informale borrel kon iedereen zich heerlijk ontspannen in de voortreffelijke kamers. Na een heerlijk ontbijt werd de volgende morgen een meeting gehouden in het verlengde van het thema ICYou. Al met al een geslaagde internationale sales meeting en een positieve impuls om meer naar elkaar en de klanten te luisteren. ICYou next time wordt het vervolg.

Vriendelijk verzoek het onderstaande zo volledig mogelijk in te vullen!

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Uw zakelijk nummer

Uw mobiele nummer

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voor dit Nederlandse software huis verzorgd de Event Studio al jaren de meetings. Gewoon omdat we het vaak anders willen doen. Uiterst professioneel, maar wel altijd met glimlach momenten. Niet omdat we eigenwijs willen zijn (maar dat zijn we wel), maar vooral ook om het meeste uit de contact momenten te halen. Anders kan het wel af met een conference call, nietwaar! Wij begrepen dat we het mogen blijven doen. Toch een compliment!

[box]Stuur een mail | Bel 072-7431022[/box]