ONTZORGEN | ONTDEKKEN | ONTMOETEN

Bij de Event Studio kijken we graag verder om meer te zien. Standaard is er al genoeg. Buiten de gebaande paden lopen is véél leuker. Binnen de lijntjes kleuren zijn we niet zo goed in. Beetje eigenzinnig zijn we wel. De Event Studio inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Wij motiveren mensen om te ervaren en te beleven en verrassen al meer dan 15 jaar onze klanten met bijzondere ervaringen in binnen en buitenland.

Wij willen blijven verrassen, iedere dag weer en werken bij alles wat we doen naar een blijvende bijzondere herinnering. Wij willen graag mensen raken. Als het mensen raakt dan wordt er genoten, bij genieten hoort een glimlach en die glimlach zien wij als ons belangrijkste doel. Wat ons betreft het liefst buiten de gebaande paden en met een grote voorkeur voor unieke plekken. Met inspirerende mensen, culinaire pareltjes, bijzondere activiteiten en verrassende locaties! Dat hoeft overigens niet altijd heel ingewikkeld of heel duur te zijn. Beetje creatief denken doet vaak al wonderen.

Wij zijn verder erg van het netwerken (het is net werken), samenwerken en het nieuwe werken. We zijn gek op onze onafhankelijkheid, stellen de beleving van deelnemers centraal en streven naar lange termijn relaties met zowel opdrachtgevers als leveranciers. Wederzijds respect, vertrouwen en oprechtheid zijn kernwaarden. Transparantie een vanzelfsprekendheid. Geen loze woorden maar precies zoals we zijn!