OVERTUIGEN BEGINT MET VERRASSEN!

Goede ideeën, verrassen, inspireren, verrijken en nieuwe wegen bewandelen. Daar zijn we sterk in. Stef Buizer, Jeroen van der Kelen en Bob Goudriaan zijn de drijvende krachten achter de Event Studio. Waar nodig werken we samen met vakgenoten die passen bij ons gedachtegoed en die ons in staat stellen om voor iedere specifieke opdracht de juiste mensen in te zetten. Wij hebben daarnaast een uitgebreid, betrouwbaar netwerk bestaande uit professionele leveranciers. Hierdoor zijn wij niet beperkt in interieur, catering of locatie. Het stelt ons in staat elk evenement te organiseren. Dat houdt ons scherp, kwalitatief hoogwaardig, kostenbewust maar vooral heel flexibel.

STEF

Stef Buizer is partner bij de Event Studio. Op jonge leeftijd zat Stef al in het buitenland als skileraar, reisleider en inkoper voor touroperators. Terug in Nederland werkte Stef voor verschillende reis en evenementen bedrijven op leidinggevende posities. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche kun je hem zeer allround noemen. Stef is bij de Event Studio verantwoordelijk voor verkoop, creatie en uitvoering van onder meer zakelijke evenementen.

JEROEN

Jeroen van der Kelen is partner bij de Event Studio. Hij is al jaren bezig met lifestyle gerelateerde events en coaching trajecten. Een enthousiaste spin in het web boordevol creatieve ideeën. Een aanpakker en een doorpakker. Gespecialiseerd in zowel publieks, – en zakelijke evenementen. Jeroen is bij de Event Studio verantwoordelijk voor verkoop, creatie en uitvoering van onder meer publieksevenementen en dance feesten.

BOB

Bob Goudriaan is partner bij de Event Studio. Hij studeerde fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Bob wisselde management functies bij Price WaterhouseCoopers en Deloitte in binnen- en buitenland af met het opzetten van een aantal eigen bedrijven. Bob is niet van de spot lights en geniet graag op de achtergrond, dus zijn verantwoordelijkheden liggen bij de financiën, ICT, marketing en communicatie.