Al jaren verzorgd de Event Studio voor de gemeente Stede Broec de personeelsuitjes samen met de personeelsvereniging. Prachtige groep nuchtere Noord-Hollanders die vaak precies weten wat ze willen (en vaak ook wat ze niet willen). Altijd weer een feest om voor ze te werken en na zoveel jaar ook een vriendschappelijke band opgebouwd. Zijn we best trots op!

De laatste keer in deze bezetting want Stede Broec gaat fuseren met andere gemeentes. Thuisbasis was dit keer de gemeente Schoorl. Zonovergoten dag, mooi programma met vele activiteiten, heerlijke lunch in de buitenlucht en een daverende afsluiter bij het alom geprezen restaurant de Bokkensprong. De feed back van de deelnemers was overweldigend en tijdens de evaluatie met een hapje en een drankje kregen we weer te horen ”dat we mogen blijven”! Eens kijken of we ook voor de fusiegemeente het personeelsuitje mogen organiseren?

Marcel Kok (personeelsvereniging) zegt: ”Al jaren verzorgd de Event Studio onze personeelsuitjes en daar zijn wij enorm blij mee. Altijd tot in de puntjes verzorgd, uitstekend gastheerschap, enorm betrokken en zeer kundig. Wij zouden niet anders willen!”